Logo Gigant Vastgoedservice: 40 jaar ervaring en expertise in verduurzamen voor betaalbare duurzame transformaties

Wat we doen

Jouw fijne woning, betaalbaar verduurzamen.
Mooi plaatje van een flat waarbij Gigant Vastgoedservice: 40 jaar ervaring heeft en expertise in verduurzaming, plus een speciale rekentool voor betaalbare duurzame transformaties.
Onze service

Beginnen met verduurzamen - Duurzame oplossingen voor jou!

Onze experts helpen je bij het kiezen van de juiste maatregelen om te verduurzamen voor jouw woning, flat of appartement. Ook voor woningverenigingen, eigenaren van huurwoningen of appartement complexen hebben wij advies en een plan op maat. Of het nu gaat om de juiste installatie van de beste zonnepanelen, advies over hoe je het beste kan isoleren of het vervangen van energieslurpende apparatuur; wij hebben de kennis en ervaring om je verduurzamingsdoel te realiseren. Gigant Vastgoedservice maakt verduurzamen toegankelijk voor jou, ongeacht jouw woonsituatie. Wij willen je leefomgeving transformeren tot een groene, comfortabele habitat die goed is voor het milieu en je portemonnee. Begin samen met ons en een kop koffie aan je reis naar een groene toekomst!
Wil je beginnen met het verduurzamen van je huis, flat of appartement maar weet je niet waar je moet beginnen? Bij Gigant Vastgoedservice begrijpt als geen ander dat energie besparen een grote stap kan zijn op operationeel en financieel gebied. Wij jou advies op maat, met jouw eigen verduurzamingsplan. En we begeleiden je gedurende het hele proces. Gigant Vastgoedservice gelooft dat verduurzamen niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je bankrekening. Wil jij een zorg minder als de koude maanden weer de deur staan. Wij bieden je een breed scala aan oplossingen voor verduurzamen die jouw impact op het milieu verminderen en ook je energierekening verlagen.
Voorbeeld energiekosten

Voorbeeld energieverbruik voor jou berekend

  • Warm water en elektra verbruik 25,0%
  • Warmteverlies door ventilatie 8,0%
  • Warmteverlies door begane grond vloer 17%
  • Warmteverlies door gevels appartementen 11,0%
  • Warmteverlies via ramen en deuren 27,0%
  • Warmteverlies via daken 12,0%

Voorbeeld totale energiekosten: €124/maand*

* Dit onderdeel betreft een schatting op basis van de huidige voorbeeld en de energieprijzen op het moment van deze berekening.

Waardoor komen de besparingen? Gigant Vastgoedservice: heeft 40 jaar ervaring en expertise in verduurzaming
Voorbeeld besparing

Voorbeeld besparing & opwek mogelijkheden

  • Gedeelte begane grond vloer aanpakken 7,8%
  • Ruiten vervangen door HR+++  3,1%
  • WTW ventilatie systeem toepassen ook bij appartementen 10,0%
  • Zonnepanelen toepassen 30,3%
  • Warmte pomp lucht – water installeren 36,7%
  • Huishoudelijk verbruik 25,3%
  • Reserve energie overschot 3,9%

Voorbeeld totale besparing: €90/maand*

* Dit onderdeel betreft een schatting op basis van de huidige voorbeeld en de energieprijzen op het moment van deze berekening.

Werkwijze

De weg naar een duurzame woning

01 plan van aanpak Gigant Vastgoedservice: 40 jaar ervaring en expertise in verduurzamen voor betaalbare duurzame transformaties

Wat heb je al gedaan om te besparen

We bespreken we de eigenschappen van je woning en de al uitgevoerde besparingen. Dan kijken we samen wat je nog zou willen en kunnen doen en waarom dat zinvol zou zijn.
Punt 2 van plan van aanpak Gigant Vastgoedservice: 40 jaar ervaring en expertise in verduurzamen voor betaalbare duurzame transformaties

Je persoonlijke plan van aanpak

We kijken we samen wat voor energieverliezen je huis heeft en vergelijken dat met je verbruik aan gas en stroom. Samen beantwoorden we dan de vraag wat je wilt gaan besparen en hoe dat het beste gaat lukken.
Punt 3 van plan van aanpak Gigant Vastgoedservice: 40 jaar ervaring en expertise in verduurzamen voor betaalbare duurzame transformaties

Begeleiding bij de uitvoering

Mijn 40 jarige ervaring zorgt voor een fijn proces tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden
Punt 4 van plan van aanpak

Fijn en duurzaam wonen.

Je ervaart het geweldige comfort van je duurzame paradijs en bespaart op energiekosten en CO2-uitstoot.